Natural Air

Dišava za notranjost

 
Startni set Dišava za notranjost
Začetni komplet vsebuje držalo, ki je predvideno za pritrditev na mrežah za prezračevanje v notranjosti vozila vseh BMW modelov, in dišavno paličico z vonjem "Sparkling Raindrops". Intenzivnost vonja se lahko individualno nastavi prek regulatorja.
 
Polnilni set "Purifying Green Tea"
3 dišavne paličice kot polnilni set za držalo Dišave za notranjost: Bistveni sestavni del vonja "Purifying Green Tea" sta zeleni čaj in mošus. Tem naravnim, eteričnim oljem se pripisuje aromatično-svež odtenek ter harmonično učinkovanje.
 
Polnilni set"Energizing Tonic"
3 dišavne paličice kot polnilni set za držalo Dišave za notranjost: Bistveni sestavni del vonja "Energizing Tonic" sta evkalipt in rožmarin. Tem naravnim, eteričnim oljem se pripisuje nevsiljivo začinjen odtenek ter poživljajoče učinkovanje.
 
Polnilni set "Balancing Amber"
3 dišavne paličice kot polnilni set za držalo Dišave za notranjost: Bistveni sestavni del vonja "Balancing Amber" so eksotični cvetovi in različne začimbe. Tem naravnim, eteričnim oljem se pripisuje sladkobno začinjen odtenek ter topla atmosfera.
 
Polnilni set "Vitalizing Woods"
3 dišavne paličice kot polnilni komplet za držalo za izdelek Dišave za notranjost: Bistvene sestavine vonja "Vitalizing Woods" so mili leseni elementi v kombinaciji z osvežilno pomarančo in nevsiljivo vanilijo. Tem naravnim, eteričnim oljem prigovarja prebujajoča avra s toplim osnovnim tonom.
 
Polnilni set "Harmonizing Flowers"
3 dišavne paličice kot polnilni komplet za držalo za izdelek Dišave za notranjost: Bistvene sestavine vonja "Harmonizing Flowers" so jasmin in mirta. Tem naravnim, eteričnim oljem prigovarja laskajoče dobro počutje.
 
Polnilni set "Sparkling Raindrops"
3 dišavne paličice kot polnilni komplet za držalo za izdelek Dišave za notranjost: Bistvene sestavine vonja "Sparkling Raindrops" so citrus, šmarnica in moškat. Tem naravnim, eteričnim oljem prigovarja žareča svežina.
 
 
 
 
 

Avtoval d.o.o., Pod jelšami 2, 1290 Grosuplje; Tel: 01 781 13 00; E-mail: info@avtoval.si; www.avtoval.si

Casino Bonus at bet365 uk