Podaljšano jamstvo BMW

UŽITEK SI PRIDE NA ČISTO – ZAJAMČENO.
PODALJŠANO JAMSTVO BMW.

Podaljšano  jamstvo je na voljo za katerikoli nov ali do dveh let star avtomobil BMW, ki je krit s servisnim paketom BMW Service Inclusive. Podaljšano jamstvo lahko sklenete celo za BMW, ki je že v vaši lasti (v kolikor ta ni starejši od dveh let).
 
Naša storitev podaljšano jamstvo BMW vam omogoča, da se izognete nepredvidenim stroškom. Ta prišteje eno, dve, tri ali štiri dodatna leta k standardnemu dvoletnemu jamstvu BMW, kar podaljša vašo brezskrbnost za časovno obdobje do šestih let ali 200.000 prevoženih kilometrov (odvisno od kriterija, ki se doseže prej), seveda ob skromnem doplačilu paketa.
 
Podaljšano jamstvo zagotavlja, da vaš BMW vedno profitira iz naslova popravil, ki jih izvajajo visoko usposobljeni strokovnjaki, ki vam obenem nudijo maksimalno varnost z zajamčeno uporabo originalnih nadomestnih delov BMW. V primeru prodaje vašega BMW v obdobju, ko je podaljšano jamstvo še vedno veljavno, lahko to ugodnost prenesete na novega lastnika, s čimer se bo ob prodaji povečala vrednost vašega avtomobila.
Za cene in druge dodatne informacije se oglasite v našem prodajno servisnem centru BMW  v Grosupljem ali nas kontaktirajte preko telefona 01 78 11 300 ali preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Priponke:
Prenesi to datoteko (2016_podaljsano_jamstvo_BMW.pdf)Cenik[ ]
Prenesi to datoteko (bmw_avtoval_podaljsano_jamstvo.pdf)Letak Podaljšano jamstvo[ ]

Avtoval d.o.o., Pod jelšami 2, 1290 Grosuplje; Tel: 01 781 13 00; E-mail: info@avtoval.si; www.avtoval.si

Casino Bonus at bet365 uk