Katalog Zima 2017/2018

Uživajte v značilnem užitku v vožnji BMW tudi pozimi: z našimi servisnimi ponudbami in ponudbami nadomestnih delov bomo poskrbeli, da boste tudi v neugodnih vremenskih razmerah in slabih razmerah na cesti uživali v vožnji. Tako boste tako vi kot vaše vozilo pripravljeni za začetek zimske sezone.

Več...

BMW. Dopust 2017.

Poletni meseci z dolgimi dnevi, toplim soncem in visokimi temperaturami nudijo veliko užitka. Izkoristite to priložnost za kratek odmik od vsakodnevne rutine. Bodisi odhod na plažo, izlet v hribe ali druge avanture na prostem – s pravilnimi pripravami je nepozaben dopust zagotovljen. 

Več...

Pomlad 2016

Hladna zima je za nami in dnevi znova postajajo daljši in toplejši. Čas je, da greste ven in uživate v vsem, kar ponuja pomlad. Odprite okna in sončno streho ali se prepustite užitku prvega izleta v kabrioletu – s pestrimi ponudbami iz kolekcije Pomlad BMW se lahko veselite toplega časa v letu.

Več...

BMW - Jesen, zima 2015/2016

Dnevi postajajo krajši, dež in megla pa povzročata slabšo vidljivost. Listje odpada, prihaja zima. S pravo opremo pa užitek v vožnji še vedno traja. 

Več...

Več prispevkov

Avtoval d.o.o., Pod jelšami 2, 1290 Grosuplje; Tel: 01 781 13 00; E-mail: info@avtoval.si; www.avtoval.si

Casino Bonus at bet365 uk