Podaljšano jamstvo MINI

Podaljšano jamstvo MINI FIX vam omogoča, da se izognete nepredvidenim stroškom. To prišteje eno ali tri dodatna leta k standardnemu dvoletnemu jamstvu MINI, kar podaljša vašo brezskrbnost za časovno obdobje do šestih let ali 200.000 prevoženih kilometrov (odvisno od kriterija, ki se doseže prej) ob skromnem doplačilu paketa.
 
Naše podaljšano jamstvo je na voljo za katerikoli nov ali do dveh let star avtomobil MINI, ki je krit z našim servisnim paketom MINI Service Inclusive*. Podaljšano jamstvo lahkosklenete za MINI, ki je že v vaši lasti. S podaljšanim jamstvom MINI se izvaja odprava okvar po preteku tovarniškega določenega jamstva, kadarkoli po potrebi, v okviru dogovorjenega časovnega obdobja ali omejitve prevoženih kilometrov pri katerem koli pooblaščenem trgovcu MINI, podružnici MINI ali pooblaščeni servisni delavnici MINI Service doma ali v tujini.
 
*MINI Service Inclusive krije v okviru standardnega paketa opreme za vsak nov MINI brezplačna vzdrževalna dela za časovno obdobje 5let ali 50.000 prevoženih kilometrov (odvisno od kriterija,
ki se doseže prej). Storitev vključuje naslednja servisna dela:
- Zamenjava motornega olja,vklj.oljnega filtra (predpisana količina brez dolivanj)
- servisiranje / zamenjava zračnega filtra, mikrofiltra, vžigalnih svečk in zavorne tekočine
- pregled vozila in standardna servisna dela kot je določeno v servisni knjigi vozila.
Priponke:
Prenesi to datoteko (2016_podaljsano_jamstvo_MINI.pdf)Cenik[ ]

Avtoval d.o.o., Pod jelšami 2, 1290 Grosuplje; Tel: 01 781 13 00; E-mail: info@avtoval.si; www.avtoval.si

Casino Bonus at bet365 uk