Servis za vaš MINI.

VI VOZITE. ZA VSE OSTALO POSKRBIMO MI.
 
Fiksni servisni intervali? Niti pod razno! Servisni termini za vaš MINI se spreminjajo, odvisno od tega, kako pogosto, s kakšnim slogom in kako daleč se vozite. Za natančno določitev, kdaj je čas za obisk servisne delavnice, elektronski sistem v vašem MINI sam spremlja vse pomembne komponente avtomobila: s pomočjo vgrajenih senzorjev lahko avtomobilska elektronika beleži stanje zavornih oblog ali zavornih kolutov, kakor tudi nivoja motornega olja ali zavorne tekočine. Z uporabo posebnih algoritmov MINI izračuna vse vrednosti vnaprej in sporoči vozniku, kdaj je potrebno izvesti servisna in vzdrževalna dela.
 
Na ta način se vaš MINI servisira samo v primeru, ko je to absolutno potrebno, zaradi česar se izključijo nepotrebni obiski v servisnih delavnicah – medtem ko prihranite čas in denar. Če želite biti na varni strani, vam priporočamo, da si pri prvi menjavi motornega olja ali celo prej, priskrbite servisni paket MINI Service Inclusive. Za enkratno plačilo so v celoti pokrite vse predvidene servisne storitve – kadarkoli je to potrebno. 
 
Ni se vam potrebno spomniti, kdaj je na vrsti prva menjava motornega olja – vaš MINI vas pravočasno obvesti o vseh naslednjih servisnih potrebah. Tudi ko ste v mehanični delavnici, vam ni potrebno aktivirati vašega spomina: vaš servisni partner MINI Service lahko enostavno odčita podatke CBS, ki so shranjeni na vašem avtomobilskem ključu MINI in v trenutku vidi, katera servisna dela je potrebno izvršiti. Nenazadnje obstaja cel kup bolj pomembnih stvari, ki zaposlujejo vaše možgane – kot je npr. zadnji oster zavoj, ki ste ga odpeljali z vašim MINI.

Avtoval d.o.o., Pod jelšami 2, 1290 Grosuplje; Tel: 01 781 13 00; E-mail: info@avtoval.si; www.avtoval.si

Casino Bonus at bet365 uk